Prima pagina Stirile zilei ,,Guvernul Boc este un guvern iresponsabil şi incompetent”
,,Guvernul Boc este un guvern iresponsabil şi incompetent” PDF Imprimare Email
Joi, 06 Mai 2010 11:17

În cadrul unei conferinţe de presă organizate ieri la sediul partidului, Ilie Bolojan, preşedintele PNL Oradea a adus câteva critici dure la adresa Guvernului Boc şi a măsurilor fiscale pe care acesta intenţionează să le aplice, dorind să tragă un semnal de alarmă asupra incompetenţei actualei guvernări.

,,Acest Guvern nu a facut altceva decât să îndatoreze România, fără a avea soluţii de scoatere a ţării din criză. În loc să majoreze taxele, Guvernul ar trebui să reducă cheltuielile de funcţionare, dar în loc să reducă numărul de angajaţi, acesta a făcut angajări suplimentare în unele instituţii.”

În ceea ce priveşte intenţia Guvernului de majorare a cotei unice la 20% şi a TVA la 25% conform solicitării FMI, Ilie Bolojan consideră că aceasta este o nouă diversiune a actualei puteri care încearcă să paseze responsabilitatea acestor măsuri asupra FMI.

,,Dacă sunt la guvernare, trebuie să-şi asume responsabilitatea guvernării, nu să arunce vina pe altcineva. Majorarea de taxe pe care o pregătesc guvernanţii va aduce ţara într-un colaps financiar fără precedent”.

Preşedintele PNL Oradea a dat şi câteva exemple de iresponsabilitate şi incompetenţă ale Guvernului care se regăsesc în judeţul Bihor. Printre acestea se numără mutarea Inspectoratului Teritorial de Stat în Construcţii din judeţul nostru la Cluj, unde nu există nici măcar sediu, nealocarea de bani pentru cheltuielile legate de medicamente din spitalele orădene, unde de la începutul acestui an nu s-au achitat decât cheltuielile cu salariile.

Partidul Naţional Liberal are un program pentru stoparea declinului economic şi relansarea economiei româneşti pe termen mediu şi lung, propune reducerea de taxe şi cheltuieli nu majorarea lor şi urmează să iniţieze o moţiune de cenzură împotriva cabinetului Boc-Udrea, pe tema falimentului economic al României.

 

Alte recomandari

Ilie Bolojan
Blogul lui Ilie Bolojan, primarul Municipiului Oradea
Florica Cherecheş
Suflet pentru Oradea
PNL Bihor
Pagina web oficiala a Partidului National Liberal filiala Bihor.
Primaria Oradea
Site-ul Primăriei Municipiului Oradea


Implementare / Gazduire / Design: i-Ware / Quanta SRL / LiquidCore.RO