Prima pagina Stirile zilei Bolojan recomandă orădenilor să voteze candidaţii PNL
Bolojan recomandă orădenilor să voteze candidaţii PNL PDF Imprimare Email
Miercuri, 19 Noiembrie 2008 11:19

Însoţit de consilierii locali ai PNL, Ilie Bolojan a făcut bilanţul celor cinci luni scurse de la începutul mandatului său de primar la Oradiei, într-un raport al executivului şi al consilierilor locali ai PNL, prezentat în faţa presei. Intenţia sa declarată a fost ca acest bilanţ să se constituie într-un îndemn către alegători de a vota candidaţii PNL din colegiile orădene, astfel încât actualul executiv şi oraşul Oradea să aibă parteneri în Bucureşti, care să sprijine continuarea proiectelor începute.

Şoseaua de centură pe patru benzi, parcul industrial de pe Calea Borşului, parcările supraterane şi subterane, reabilitarea străzilor, extinderea reţelelor de canalizare şi alimentare cu apă, extinderea şi modernizarea grădinii zoologice, fuziunea spitalelor din municipiu sunt doar câteva dintre aceste proiecte, prezentate de Ilie Bolojan la conferinţa susţinută în 18 noiembrie la sediul PNL din Oradea. (detalii privind proiectele în curs)

Continuarea acestor proiecte este vitală pentru oraş şi necesită susţinere din partea parlamentarilor care vor fi aleşi la 30 noiembrie. Ilie Bolojan şi-a manifestat încrederea în candidaţii PNL, care, în opinia sa, vor putea deveni cei mai buni parteneri la Bucureşti ai actualului executiv.
Primarul Oradiei îi îndeamnă pe cei care l-au votat pe el şi echipa sa la alegerile locale să se prezinte din nou la vot, susţinând candidaţii orădeni ai PNL. “Am obligaţia ca primar să le recomand celor care ne-au votat în iunie să susţină candidaţii PNL şi în 30 noiembrie”, a declarat Ilie Bolojan.

Ultima actualizare în Vineri, 21 Noiembrie 2008 08:32
 

Sondaje

Ce trebuie sa faca primaria:
 

Alte recomandari

Ilie Bolojan
Blogul lui Ilie Bolojan, primarul Municipiului Oradea
Lucia Varga
Website-ul doamnei Lucia Varga, deputat PNL colegiul uninominal nr. 3 Bihor
Florica Cherecheş
Suflet pentru Oradea
PNL Bihor
Pagina web oficiala a Partidului National Liberal filiala Bihor.
Primaria Oradea
Site-ul Primăriei Municipiului Oradea

AutentificareVizitatori pe site

Avem 12 vizitatori online

ArhivaImplementare / Gazduire / Design: i-Ware / Quanta SRL / LiquidCore.RO