Prima pagina Stirile zilei Ilie Bolojan şi-a prezentat echipa de consilieri
Ilie Bolojan şi-a prezentat echipa de consilieri PDF Imprimare Email
Marţi, 22 Aprilie 2008 18:04
 
Ilie Bolojan şi-a prezentat echipa de consilieri     Ilie Bolojan, candidatul Partidului National Liberal la Primaria Oradea, şi-a prezentat luni echipa de consilieri locali. Bolojan s-a declarat onorat de colaboratorii alesi, precizand ca fiecare va raspunde de cate un domeniu din cele enumerate de el încă din 10 martie, ziua in care si-a anuntat candidatura la Primarie. „Fiecare dintre candidati are un domeniu pe care il va coordona. Sunt convins ca împreună cu echipa de consilieri vom oferi un proiect concret pentru problemele pe care Oradea le are”, a declarat acesta.
        
     lie Bolojan, candidatul Partidului National Liberal la Primaria Oradea, şi-a prezentat luni echipa de consilieri locali. Bolojan s-a declarat onorat de colaboratorii alesi, precizand ca fiecare va raspunde de cate un domeniu din cele enumerate de el încă din 10 martie, ziua in care si-a anuntat candidatura la Primarie. „Fiecare dintre candidati are un domeniu pe care il va coordona. Sunt convins ca împreună cu echipa de consilieri vom oferi un proiect concret pentru problemele pe care Oradea le are”, a declarat acesta.
 
Image
 
   Bolojan a enumerat componenta echipei cu care PNL vrea sa faca treaba in Consiliul Local Oradea in urmatorii patru ani. Lista PNL Oradea este deschisa chiar de Ilie Bolojan, fiind urmat apoi de Lucia Varga, presedinte PNL Oradea, in prezent secretar de stat la Ministerul Mediului, care va raspunde de problemele de mediu. Pe locul trei se afla Dorel Tifor, profesor de limba romana, fost director la Colegiul National Emanuil Gojdu, insarcinarea acestuia fiind aceea de a propune solutii pentru imbunatatirea activitatii in unitatile de invatamant preuniversitar. Urmatorul candidat este Mihai Manea, actualmente consilier local din partea PNL, si director economic la societatea Perind. Pe pozitia a cincea se afla profesorul universitar Ioan Felea, seful scolii doctorale a Universitatii, care se va ocupa de problemele din invatamantul universitar. Urmatorii candidati pe lista lui Bolojan sunt Dan Octavian, director general la Federatia Patronilor Bihor, care se va ocupa de probleme legate de mediul de afaceri, doctorul Gheorghe Carp, managerul Spitalului Municipal, juristul Romulus Cosma, expert in mediul social- juridic, Florica Chereches, directoarea Asociatiei Integra Romania, inginerul constructor Adriana Lipoveanu, specialist in urbanism si amenajarea teritoriului, actorul Daniel Vulcu, caruia i-a fost încredintat domeniul cultural, avocatul Ioan Cupsa, fost presedinte PNL Oradea si studentul Rares Zbucea, care se va implica in problemele de tineret si sport.
               In incheiere, Ilie Bolojan si-a aratat convingerea ca liberalii vor iesi invingatori in alegerile locale din acest an.

 
Ultima actualizare în Marţi, 22 Aprilie 2008 21:40
 

Alte recomandari

Ilie Bolojan
Blogul lui Ilie Bolojan, primarul Municipiului Oradea
Florica Cherecheş
Suflet pentru Oradea
PNL Bihor
Pagina web oficiala a Partidului National Liberal filiala Bihor.
Primaria Oradea
Site-ul Primăriei Municipiului Oradea


Implementare / Gazduire / Design: i-Ware / Quanta SRL / LiquidCore.RO