Prima pagina
Ilie Bolojan - Primarul municipiului Oradea
ORADEA 2008-2012 (VIDEO 2) PDF Imprimare Email
Joi, 24 Mai 2012 11:57

Între 2008-2012, în Oradea au fost amenajate parcuri noi în fostele cimitire Olosig şi Seleuş şi în şanţul Cetăţii Oradea. Malurile Crişului Repede arată şi ele cu totul altfel. Vă invit să vizionaţi un nou clip, care prezintă câteva din aceste aspecte.

Ultima actualizare în Joi, 24 Mai 2012 12:33
 
Primarul Ilie Bolojan a depus jurământul pentru un nou mandat PDF Imprimare Email
Joi, 21 Iunie 2012 16:40

În cadrul şedinţei de constituire a noului Consiliu Local al Municipiului Oradea, care a avut loc azi, 21 iunie 2012, Ilie Bolojan a depus jurământul pentru un nou mandat de primar, obţinut prin votul la alegerile locale din 10 iunie 2012. Ilie Bolojan a fost votat de 62.783 de orădeni, ceea ce reprezintă un procent de 66.08% din numărul de voturi valabil exprimate.

După preluarea mandatului şi depunerea jurământului, primarul Ilie Bolojan s-a adresat celor prezenţi. Redăm în continuare discursul său.


"Suntem la un sfârşit de mandat şi la începutul altuia nou. Doresc să le mulţumesc celor trei viceprimari cu care am colaborat: dnei Biro Rozalia, dnei Florica Cherecheş şi dlui Gheorghe Carp, cu care împart responsabilitatea pentru lucrurile bune, dar şi


Primăria Oradea este o instituţie formată din profesionişti, iar dacă s-au făcut lucruri bune pentru oraş, acest lucru li se datorează şi lor. Vreau să mulţumesc tuturor colegilor din primărie pentru profesionalism şi pentru că au înţeles că suntem în serviciul acestui oraş.pentru cele mai puţin bune, din mandatul care a trecut. Dacă eu am fost un primar bun, acest lucru se datorează şi faptului că am avut viceprimari buni.

Aş vrea să le mulţumesc celor care au susţinut municipiul Oradea în aceşti patru ani, celor cu care am colaborat - din guvernele României, din serviciile deconcentrate, din celelalte instituţii cu care am lucrat pentru elaborarea unor proiecte, care m-au susţinut în obţinerea şi derularea fondurilor europene. Totodată, le mulţumesc partenerilor Primăriei Oradea, companiilor din municipiu care, fără să aibă afaceri cu Primăria, au făcut donaţii pentru acest oraş, au ajutat la amenajarea unor spaţii verzi şi au dat o mână de ajutor celorlalte proiecte ale primăriei.

Ţin să le mulţumesc şi orădenilor de rând, care au fost cei mai importanţi parteneri ai noştri, orădenii care şi-au plătit impozitele, celor care au un loc de muncă cinstit, celor care nu ne rup coşurile de gunoi sau băncile, care nu fac mizerie pe jos - tuturor celor care fac dovada că sunt buni orădeni. Le mulţumesc tuturor, pentru că indiferent ce vrea un primar sau ce vrea un consiliu local, fără acest important partener - orădeanul care este conştient că are şi el o responsabilitate, lucrurile nu pot înainte cu viteza pe care ne-am dori-o.

Este şi un final de campanie electorală şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut în campanie şi le promit că nu-i voi dezamăgi. Le mulţumesc orădenilor care au venit la vot şi vreau să îi asigur şi pe cei care nu au votat că, chiar dacă sunt reprezentantul unui partid şi al unei alianţei politice, voi fi primarul tuturor orădenilor şi în acest mandat.

De asemenea, vreau să vă asigur pe toţi că, împreună cu Consiliul Local, cu cei doi viceprimari şi cu echipa din Primăria Oradea, ne vom strădui să facem faţă aşteptărilor orădenilor, să punem în practică, punct cu punct, toate angajamentele pe care ni le-am luat şi că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru Oradea şi pentru viitorul ei.

Dumnezeu să aibă în pază Oradea şi România!"

 
Candidaţii USL la Consiliul Local Oradea şi-au depus azi candidatura PDF Imprimare Email
Vineri, 27 Aprilie 2012 14:04

Azi, la ora 11.00, la Biroul Electoral de Circumscripţie al municipiului Oradea, Uniunea Social Liberală a depus lista cu cei 34 de candidaţi pentru Consiliul Local.

,,Mi-am depus candidatura cu siguranța faptului că în acest mandat încheiat am reușit împreună cu echipa din Primărie să facem multe lucruri bune pentru Municipiul Oradea, fapt care ne determină să fim încrezători şi în viitor. Sunt convins că împreună cu echipa USL vom putea să facem mult mai multe lucruri pentru Oradea în mandatul următor”, a declarat azi, Ilie Bolojan, candidatul USL pentru funcția de primar.

Candidaţii USL la Consiliul Local sunt:

  1. Bolojan Ilie-Gavril – PNL
  2. Pop Claudiu Adrian – PSD
  3. Cherecheş Florica – PNL
  4. Mălan Mircea – PNL
  5. Timofte Claudia-Simona – PSD
  6. Cupşa Ioan – PNL
  7. Negrean Daniel-Dumitru – PNL
  8. Bonchiş Ioan – PSD
  9. Vulcu Daniel-Sorin – PNL

10. Dan Octavian – PNL

11. Mohan Aurel-George – PSD

12. Câmpan Ioan – PNL

13. Lascu Tudor-Sebastian – PNL

14. Debelka Boglarka-Lilia – PSD

15. Dulca Camelia-Mariana – PNL

16. Popa Dan-Lucian – PNL

17. Sabău Popa Liviu – PSD

18. Filimon Teofil Laviniu – PC

19. Manea Mihai – PNL

20. Gal Sorin-Călin – PSD

21. Tau Ioan – PNL

22. Barabaş Călin-Ioan – PSD

23. Felea Adrian –Ioan – PNL

24. Stângă Adrian – PSD

25. Domocoş Laviniu-Ionuţ – PNL

26. Bunea Dorina – PSD

27. Raţiu Anca-Magdalena – PNL

28. Rugan Gheorghe – PSD

29. Tifor Dorel-Cornel – PNL

30. Uniţa Lucian – PSD

31. Lezeu Ioan – PNL

32. Buzgău Gheorghe-Felix – PSD

33. Moş Arina-Patricia – PNL

34. Ursădan Romulus-Gheorghe – PSD

Ultima actualizare în Vineri, 27 Aprilie 2012 14:11
 
. PDF Imprimare Email
Miercuri, 14 Noiembrie 2012 12:45

.

 
Oradea, oraş al prosperităţii şi al dezvoltării PDF Imprimare Email
Vineri, 08 Iunie 2012 04:51

Suntem la finalul unui mandat şi este normal să facem o trecere în revistă a proiectelor pe care USL le-a propus spre dezbatere publică. Strategia noastră de dezvoltare atinge câteva probleme importante ale municipiului pentru perioada următoare. Nu vom spune oamenilor ceea ce le-ar plăcea să audă ci ceea ce trebuie să ştie. Vom prezenta proiecte pe care trebuie să le cunoască şi pe care le vom prezenta punct cu punct.

 

Ultima actualizare în Vineri, 08 Iunie 2012 05:02
Citeşte mai mult...
 
« ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit »

Pagina 1 din 17

Alte recomandari

Ilie Bolojan
Blogul lui Ilie Bolojan, primarul Municipiului Oradea
Florica Cherecheş
Suflet pentru Oradea
PNL Bihor
Pagina web oficiala a Partidului National Liberal filiala Bihor.
Primaria Oradea
Site-ul Primăriei Municipiului Oradea


Implementare / Gazduire / Design: i-Ware / Quanta SRL / LiquidCore.RO