Prima pagina
Votaţi USL pentru Oradea! PDF Imprimare Email
Joi, 29 Noiembrie 2012 10:53

Dragi orădeni,

Cei care în iunie m-au votat pe mine şi echipa de consilieri ai USL au făcut-o în principal din două motive: pentru ceea ce s-a realizat în mandatul 2008-2012, dar şi pentru ceea ce oamenii sperau că vom putea realiza în mandatul următor. Aceste proiecte nu depind doar de Primărie, ci şi de Guvern, iar dacă vom avea în Guvern un partener, şansa ca aceste proiecte să fie realizate va creşte. În caz contrar, există riscul ca, de exemplu, în loc să se facă blocuri ANL în Oradea, cum a decis guvernul nostru acum, să se facă blocuri ANL prin comune, unde nu este nevoie de ele, cum s-a făcut din păcate în anii trecuţi.

Avem deci de ales între o echipă care va susţine interesele municipiului sau parlamentari care nu vor reprezenta pe nimeni. De aceea vreau să vă asigur că cei care vor vota USL vor avea nu doar parlamentari care să facă legi, ci şi reprezentanţi care să bată la uşile ministerelor, susţinând proiectele Oradiei şi ale judeţului Bihor.

Am convenit împreună asupra unui program pe care l-aţi aprobat la alegerile locale din această vară.

Avem o echipă bună de candidaţi, cu experienţă profesională. Sunt oameni care au făcut ceva până acum pentru acest oraş, din poziţiile pe care le-au ocupat şi care ne vor susţine proiectele şi de acum înainte.

Am încredere în colegii mei candidaţi la Parlament şi îi susţin, în aşa fel încât să avem o echipă puternică şi în Bucureşti pentru a susţine proiectele oraşului.

A sosit momentul în care toţi cei care m-aţi votat pe mine să-mi acordaţi încă o dată încrederea dumneavoastră, votând candidaţii USL la aceste alegeri parlamentare.

Prezenţa dumneavoastră la vot pe 9 decembrie 2012 este importantă şi necesară bunului mers al lucrurilor în România şi în municipiul nostru. Nu vrem să vă creem speranţe deşarte că după 10 decembrie toate problemele vor dispărea. Ceea ce vă promitem însă e că fiecare, acolo unde suntem, la Primărie, în Guvern sau în Parlament, vom încerca să ne facem datoria în aşa fel încât la finalul acestui mandat să putem spune că este mandatul în care s-au făcut cele mai multe lucruri pentru Oradea şi pentru judeţul Bihor.

Votaţi USL pentru Oradea!

Ilie Bolojan

Ultima actualizare în Joi, 29 Noiembrie 2012 11:17
 

Alte recomandari

Ilie Bolojan
Blogul lui Ilie Bolojan, primarul Municipiului Oradea
Florica Cherecheş
Suflet pentru Oradea
PNL Bihor
Pagina web oficiala a Partidului National Liberal filiala Bihor.
Primaria Oradea
Site-ul Primăriei Municipiului Oradea


Implementare / Gazduire / Design: i-Ware / Quanta SRL / LiquidCore.RO