Prima pagina Stirile zilei Crin Antonescu, preşedintele PNL: ,,Vreau să fiu primul preşedinte care face ceva pentru România, care face ce a promis, care nu se gândeşte la mandatul următor”
Crin Antonescu, preşedintele PNL: ,,Vreau să fiu primul preşedinte care face ceva pentru România, care face ce a promis, care nu se gândeşte la mandatul următor” PDF Imprimare Email
Vineri, 09 Octombrie 2009 02:39

Prezent ieri la Oradea, preşedintele PNL Crin Antonescu a avut o serie de întâlniri cu profesorii şi studenţii orădeni, cu membrii şi simpatizanţii PNL, cu oameni de afaceri din municipiu şi cu presa locală.

Crin Antonescu, candidatul Partidului Naţional Liberal la funcţia de preşedinte al României a criticat încă o dată actualul Guvern, pe care l-a numit iresponsabil în situaţia actuală în care se află ţara noastră: ,,Avem un Guvern incapabil să facă faţă situaţiei actuale de criză. Asistăm încă o dată la o creştere a semnalelor totalitariste, avem o moşie portocalie care guvernează ţara prin ordonanţe şi asumări”, a declarat acesta.

Totodată Crin Antonescu a făcut apel la preşedintele Traian Băsescu să nu promulge legile iniţiate până acum de premierul Emil Boc care nu sunt benefice cetăţenilor: ,,Boc nu poate fi oprit din febra asumărilor, aruncă o perdea de fum cum ar fi legea pensiilor, de după care să nu se mai vadă criza. Îi cer totodată premierului să facă publice înţelegerile asumate de România cu Fondul Monetar Internaţional, angajamentele făcute de Guvern în raport cu FMI pe spinarea contribuabililor români. Din această cauză România este împrumutată într-o manieră fără precedent, fără a se cunoaşte măcar aceste înţelegeri, deşi împrumutul se va plăti din banii românilor” a accentuat preşedintele PNL.

În încheiere, Crin Antonescu le-a spus membrilor şi simpatizanţilor PNL veniţi să-l vadă în număr foarte mare că, o dată ce va fi ales preşedintele ţării el va fi preşedintele tuturor românilor, nu doar al unui singur partid, şi va face tot ce a promis pentru ca lucrurile să funcţioneze normal, fără a se gândi la mandatul următor. 

Ultima actualizare în Vineri, 09 Octombrie 2009 02:54
 

Alte recomandari

Ilie Bolojan
Blogul lui Ilie Bolojan, primarul Municipiului Oradea
Florica Cherecheş
Suflet pentru Oradea
PNL Bihor
Pagina web oficiala a Partidului National Liberal filiala Bihor.
Primaria Oradea
Site-ul Primăriei Municipiului Oradea


Implementare / Gazduire / Design: i-Ware / Quanta SRL / LiquidCore.RO