Prima pagina Stirile zilei Ilie Bolojan l-a primit pe ambasadorul Cehiei
Ilie Bolojan l-a primit pe ambasadorul Cehiei PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Iunie 2009 12:59

Primarul Ilie Bolojan a primit luni, 15 iunie, vizita ambasadorului Republicii Cehe la Bucureşti, d-l Petr Dokladal. Ambasadorul a fost însoţit de consulul onorific Miroslav Iabloncsik şi de câţiva oameni de afaceri cehi care au investiţii în Oradea. Vizita desfăşurată în Oradea face parte din cadrul unei vizite mai ample a delegaţiei cehe în oraşe din România  precum Baia Mare, Cluj-Napoca, Arad, Bucureşti.
În cadrul întrevederii s-au purtat discuţii cu privire la investiţii cehe în agricultura bihoreană precum şi o posibilă colaborare economico-comercială între Cehia şi România.  Ambasadorul a declarat că apreciază zona noastră, ba chiar i-a propus primarului Ilie Bolojan o înfrăţire între Oradea şi un oraş din Cehia. „Am fost în vizită în Cehia şi am rămas foarte impresionat de infrastructura rutieră precum şi de terenurile cultivate. Sunteţi o ţară de la care putem lua un bun exemplu”, a precizat primarul.
În finalul discuţiei, Ilie Bolojan a lansat investitorilor cehi invitaţia de a-şi dezvolta afaceri în Parcul Industrial Eurobusiness.

Ultima actualizare în Marţi, 16 Iunie 2009 13:02
 

Alte recomandari

Ilie Bolojan
Blogul lui Ilie Bolojan, primarul Municipiului Oradea
Florica Cherecheş
Suflet pentru Oradea
PNL Bihor
Pagina web oficiala a Partidului National Liberal filiala Bihor.
Primaria Oradea
Site-ul Primăriei Municipiului Oradea


Implementare / Gazduire / Design: i-Ware / Quanta SRL / LiquidCore.RO