Prima pagina Stirile zilei Dezbatere publică: Grădina zoologică din Oradea
Dezbatere publică: Grădina zoologică din Oradea PDF Imprimare Email
Luni, 28 Iulie 2008 09:24


Consiliul Local al municipiului Oradea şi Primăria municipiului Oradea organizează dezbatere publică pe tema amenajării şi modernizării Grădinii Zoologice a municipiului Oradea.

În cadrul dezbaterii publice vor fi discutate împreună cu reprezentanţii autorităţilor din domeniu, a organizaţiilor neguvernamentale şi a reprezentanţilor mass-media, modalităţile prin care, la Grădina Zoologică a municipiului Oradea, vor fi executate lucrările de modernizare a grădinii pe locaţia actualului amplasament din str. Matei Basarab, nr.1, cu o suprafaţă de aproximativ 3,7 hectare.

Tot în cadrul dezbaterii publice vor fi discutate posibilităţile de mutare a grădinii zoologice, într-o etapă viitoare, pe un nou amplasament în suprafaţă de 10 hectare situat în Oradea, str. Louis Pasteur (locaţiei fostei Staţiuni de Cercetări Pomicole), fără număr.

Dezbaterea publică este organizată la data de 29 iulie 2008, orele 12.00, în Sala Mare (General Traian Moşoiu) a Primăriei municipiului Oradea.

La dezbaterea publică sunt invitaţi reprezentanţi ai Ministerului Mediului şi Dezvoltării Durabile, Agenţiei pentru Protecţia Mediului din judeţul Bihor, Autorităţii pentru Sănătate Publică, Muzeul Ţării Crişurilor-Secţia de Ştiinţe Naturale, reprezentanţii organizaţiilor neguvernamentale şi ai Societăţii Civile.

Dezbaterile publice vor sta la baza fundamentării deciziei pe care Consiliul Local al municipiului Oradea o va adopta pentru modernizarea Grădinii Zoologice pe actualul amplasament concomitent cu oportunitatea mutării acesteia, într-o etapă viitoare, pe noul amplasament propus pe str. Louis Pasteur (locaţiei fostei Staţiuni de Cercetări Pomicole).

Mulţumim tuturor celor care prin sugestii şi observaţii vor contribui la realizarea acestui proiect de investiţie publică a municipiului şi la fundamentarea deciziei cele mai bune pentru comunitatea locală Oradea.

Primarul municipiului Oradea

Ilie-Gavril Bolojan

Ultima actualizare în Duminică, 16 Noiembrie 2008 10:01
 

Alte recomandari

Ilie Bolojan
Blogul lui Ilie Bolojan, primarul Municipiului Oradea
Florica Cherecheş
Suflet pentru Oradea
PNL Bihor
Pagina web oficiala a Partidului National Liberal filiala Bihor.
Primaria Oradea
Site-ul Primăriei Municipiului Oradea


Implementare / Gazduire / Design: i-Ware / Quanta SRL / LiquidCore.RO