Prima pagina Stirile zilei Ilie Bolojan este prezent acum şi pe internet
Ilie Bolojan este prezent acum şi pe internet PDF Imprimare Email
Marţi, 08 Aprilie 2008 03:00

www.iliebolojan.ro a fost lansat!    Ilie Bolojan şi-a făcut site şi blog! Acesta a anunţat azi deschiderea site-ului oficial al campaniei electorale cu adresa www.iliebolojan.ro, un site interactiv prin care va ţine legătura cu orădenii. Site-ul va funcţiona începând de joi şi pe el vor putea fi găsite informaţii referitoare la candidat, programul electoral, comitetul de susţinere, un jurnal de campanie, o secţiune cu problemele Oradiei şi comunicate de presă. Totodată, site-ul va găzdui şi blogul lui Ilie Bolojan, pe care candidatul va face postări şi va răspunde celor care îi scriu. ,,Pe blog voi încerca să comunic cât mai des cu orădenii care folosesc această formă de dezbatere”, a anunţat Ilie Bolojan. 

   Tot azi, Ilie Bolojan a anunţat deschiderea unui cont la Banca Transilvania pentru donaţii destinate campaniei electorale şi cu această ocazie a prezentat şi modelul de contract de donaţie pentru perioada campaniei. Mandatarul oficial desemnat de PNL Bihor este Teodora Ioana Mocan, economist expert contabil.

   ,,Nu vom accepta donaţii de la companii subordonate primăriei sau care au contracte cu primăria. În 15 zile de la aflarea rezultatelor la alegeri,  vom comunica lista donatorilor, cuantumul şi cheltuielile” , a precizat Ilie Bolojan.

   Donaţiile financiare se pot face în contul RO64 BTRL 0050 1205 F584 83xx deschis la banca Transilvania Oradea.

    Pentru informaţii suplimentare o puteti contacta pe d-na Ioana Mocan la telefon 0744 55 22 09 sau e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Ultima actualizare în Sâmbătă, 12 Aprilie 2008 17:24
 

Alte recomandari

Ilie Bolojan
Blogul lui Ilie Bolojan, primarul Municipiului Oradea
Florica Cherecheş
Suflet pentru Oradea
PNL Bihor
Pagina web oficiala a Partidului National Liberal filiala Bihor.
Primaria Oradea
Site-ul Primăriei Municipiului Oradea


Implementare / Gazduire / Design: i-Ware / Quanta SRL / LiquidCore.RO