Prima pagina Stirile zilei Premierul Calin Popescu Tariceanu in Bihor
Premierul Calin Popescu Tariceanu in Bihor PDF Imprimare Email
Miercuri, 09 Aprilie 2008 03:00
C. P. Tariceanu il va sprijini pe Ilie Bolojan    Premierul Calin Popescu Tariceanu vine in judet pentru a lansa candidatii PNL Bihor. Vizita este programata pentru 11 aprilie si  a fost anuntata in cadrul conferintei de presa a domnului Ilie Bolojan care a avut loc in data de 9 aprilie la sediul PNL Bihor.
   Calin Popescu Tăriceanu va ajunge în Oradea joi seara şi va fi însoţit de Septimiu Buzasu, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, Lucia Varga, secretar de stat la Ministerul Mediului, Mircea Chertes, vicepreşedinte Autoritatea Naţională Sanitar Veterinara şi pentru Siguranţa Alimentelor, Camelia Spataru, purtător de cuvânt al Guvernului şi încă doi consilieri de stat. Ziua de lucru a premierului va începe cu zborul spre Suplacu de Barcău, unde va vizita fundaţiile pilonilor viaductului autostrăzii Transilvania şi deversorul lacului de acumulare din localitate.
   Apoi seful Guvernului se va întoarce la Oradea şi se va opri la Biroul de Eliberări Acte pentru Populaţie, unde va prezenta campania ,,Angajamentele Guvernului României pentru servicii publice de calitate”. Lansarea candidaţilor PNL din judeţ va avea loc cu începere de la orele 12.30, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Oradea. După lansarea candidaţilor, premierul Calin Popescu Tăriceanu se va deplasa la Aeroportul din Oradea pentru a reveni în Capitala.
Ultima actualizare în Sâmbătă, 12 Aprilie 2008 20:44
 

Alte recomandari

Ilie Bolojan
Blogul lui Ilie Bolojan, primarul Municipiului Oradea
Florica Cherecheş
Suflet pentru Oradea
PNL Bihor
Pagina web oficiala a Partidului National Liberal filiala Bihor.
Primaria Oradea
Site-ul Primăriei Municipiului Oradea


Implementare / Gazduire / Design: i-Ware / Quanta SRL / LiquidCore.RO