Prima pagina
Votaţi un preşedinte de bun-simţ! PDF Imprimare Email
Joi, 19 Noiembrie 2009 12:32

Au trecut 20 de ani de la Revoluţie iar românii sunt dezamăgiţi şi sătui de promisiuni politice fără acoperire. După ce au fost minţiţi şi înşelaţi, mulţi nu mai au speranţa că lucrurile se pot schimba în bine.

În urmă cu cinci ani, preşedintele le-a promis românilor că vor trăi bine şi acum le cere să mai aştepte încă cinci ani. Actualul prim-ministru le-a promis anul trecut salarii mai mari şi acum îi trimite în concediu fără plată. Guvernul a căzut, dar preşedintele preferă să menţină haosul în conducerea ţării, decât să-l numească pe Klaus Johannis premier.

Dacă cei care au condus ţara în 2009 s-ar fi gândit la viitor, ar fi luat, cu responsabilitate şi curaj, măsuri ferme pentru redresarea economiei. N-au făcut, din păcate, aproape nimic, România riscând să ajungă într-o fundătură.

Cu un preşedinte care nu respectă regulile democratice, cu o guvernare incapabilă, cu atitudini ale conducătorilor care promovează mitocănia şi nesimţirea, oamenii normali au tot mai puţine şanse.

La 20 de ani de la Revoluţie, a venit vremea să schimbăm această stare de lucruri. O putem face într-un singur mod: prezentându-ne în număr cât mai mare la vot, în 22 noiembrie.

Celor care aţi avut încredere în mine, celor pe care nu i-am dezamăgit, vă cer să votaţi un om care nu a minţit, nu a furat şi de care să nu ne fie ruşine.

Votaţi un preşedinte de bun-simţ!

Votaţi Crin Antonescu preşedinte!

Ilie Bolojan

 

 

Ultima actualizare în Joi, 19 Noiembrie 2009 13:08
 

Alte recomandari

Ilie Bolojan
Blogul lui Ilie Bolojan, primarul Municipiului Oradea
Florica Cherecheş
Suflet pentru Oradea
PNL Bihor
Pagina web oficiala a Partidului National Liberal filiala Bihor.
Primaria Oradea
Site-ul Primăriei Municipiului Oradea


Implementare / Gazduire / Design: i-Ware / Quanta SRL / LiquidCore.RO